Seans

En gruppseans är en mindre och mer privat tillställning ca. 8-10 personer, där alla kommer få ett budskap med sig hem. En kväll fylld av värme, respekt och mycket humor.

En senas är ett möte med andevärlden, där nära och kära kommer igenom för att visa sin existens och ge budskap genom uppmuntran, kärlek, värme och stöttning.

Jag har med mig mina tarotkort och ger budskap, om det skulle vara så att det är någon i gruppen som inte får något budskap från andevärlden.

Välkomna till en stund då du bara kan slappna av och ta emot!

Seans med vänner/möhippa/kalas m.m

Jag kommer hem till dig som bjudit in en grupp på ca. 8-10 personer (inkl dig själv) Det går även bra att vara i min lokal Din Kraftplats. Den som är värdinna ordnar lite fika och tilltugg.

Hur går det till:

Jag börjar berätta lite om mig och min resa och hur jag arbetar med andekontakt. Sen bjuder vi in nära och kära från ”andra sidan” att komma med kloka, kärleksfulla väglednade ord och energier.

Eftersom det är andevärlden som bestämmer vem som ska komma på besök är det inte säkert att alla i gruppen får budskap från någon på ”andra sidan”. Jag kommer ge budksap från mina tarotkort till dem som ev ej fått kontakt med någon när och kär på andra sidan. Så alla kommer få med sig fina budskap och vägledande ord!

Pris: 250kr/pers plus milersättning, 120 min

Är det ingen av tiderna på bokadirekt som funakr så maila mig så löser vi det: info@unikasamtal.se

Boka tid