Medial vägledning

Känner du att du står vid ett vägskäl och vet inte vilket håll du ska gå? Har du frågor som du går och tänker på som du inte kan få klarhet i? Fastnat i oro eller funderingar och behöver vägledning för att komma vidare? Då kan medial vägledning vara till hjälp.

Medial vägledning ger dig en möjlighet att få insikter om dig själv. Du får vägledning till att se förutsättningar och möjligheter i ditt liv. Den belyser hur andra ser på dig och hur händelser kan komma att utvecklas.

Jag ser dina styrkor och eventuella blockeringar som kanske hindrar dig från att växa och leva ditt liv fullt ut så som du önskar. Jag arbetar rent medialt och följer min intuition.

Hur går det till?

Medial vägledning: 799 kr, 60 min
När du kommer till mig vill jag veta så lite som möjligt om dig, helst bra ditt namn. Jag använder mina tarotkort och intuition för att förmedla budskapen.

Jag kan endast ge vägledning, för du har alltid ett eget val. Jag förmedlar ingenting om olyckor, sjukdomar, död, spel, lottovinster, aktier eller dylikt.

Ta med dig din mobiltelefon så kan du spela in samtalet och lyssna på det igen när du kommer hem.


Medial vägledning : 495 kr, Distans, 30 min
Jag ringer upp dig på bokad tid och då vill jag veta så lite som möjligt om dig, helst bra ditt namn.

Jag använder mina tarotkort och intuition för att förmedla budskapen. Jag förmedlar ingenting om olyckor, sjukdomar, död, spel, lottovinster, aktier eller dylikt.

Du kommer få en faktura efter samtalen på din mail.


Medial vägledning – 480 kr, Ljudfil, 20 min
Boka Medial vägledning på distans till: info@unikasamtal.se så skickar jag en ljudfil på ca. 20 min till din maila inom 5 arbetsdagar tillsammans med en faktura.

Det går bra att ha max 3 frågor.


Boka tid

Behandlingen passar för dig som vill:

  • är redo att jobba med sig själv
  • lätta på trycket i hjärtat/oror/ångest
  • få självacceptans och självkärlek
  • vill förstå sina livsmönster
  • nyfiken på framtiden