Själsledarskap

Själsledarskap – 8 veckor 

Under de kommande 8 veckorna bjuder jag in ​​dig till en spännande själs utvecklingsresa. Vi kommer att mötas varje vecka 90 min via videolänk eller på plast i Nässjö (Din kraftplats).

Jag vill guida dig på din väg mot ett inre skifte som kommer att hjälpa dig att omfamna din egen energi och öka din livskraft. Tillsammans kommer vi att utforska och ditt högre Jag – dina unika talanger, din inneboende styrka och all den potential som redan finns inom dig, även om den kanske är dold för dig just nu.

Denna resa är en inbjudan till självkärlekens väg, skapad för att ge dig ett tryggt utrymme där vi möter din själ. Du bär inom dig en oerhörd kraft, och tillsammans ska vi frigöra den genom att skala bort det som inte längre tjänar dig och som för närvarande hindrar din självförverkligande. Självkärlek är nyckeln till din egen självläkning.

Här i detta särskilda utrymme som är skapat för dig kommer vi att titta på vad som behöver komma upp till ytan, släppas, utforskas, omfamnas och förändras. Vi kommer att utforska nya sätt att tänka, agera och vara. 

Genom att förstå mina egna skuggsidor och rädslor  har jag nu vågat leva i min kraft, ljus och kärlek, och nu är jag här för att hjälpa dig och andra att göra samma resa.

Våra 90 minuters samtal varje vecka under 8 veckor är en investering i dig själv och din framtida välmående. Priset är 9 125 kr och om det passar dig kan du välja att dela upp betalningen över 3 månader för att göra det mer hanterbart. 

Varmt välkommen till det utrymme som är skapat speciellt för dig, på din unika livsväg just nu. Du är värd det, och jag är här för att guida dig.

Du är unik!

Pris, tid och boka

Priset för dessa 8 – sessioner är 9 125 kr kr och om det passar dig kan du välja att dela upp betalningen över 3 månader för att göra det mer överkomligt.

Varje session är 90 min

Boka din första tid på Boka direkt, så bokar vi in resterande 7 tider efter första mötet.

Boka tid

För dig som vill

  • som vill leva mer innerligt
  • stärka din självkänsla
  • släppa blockeringar
  • förstå dina livsmönster
  • mer empati till dig själv
  • frigör din inre kraft
  • meditera mera

Kontakta mig

Linda Kensén
info@unikasamtal.se