Följ din inre röst

Samtalscoach

Själen besitter en naturlig förmåga att guida dig på din resa mot läkning och framåt i livet.

I vårt coachande samtal träffas vi när du känner att det är värdefullt att få en annan persons perspektiv på din livssituation. Min uppgift är att vara där för dig och erbjuda stöd medan du följer din inre själs väg.

Det händer att vi hamnar i stunder då vi inte riktigt är i kontakt med våra innersta önskningar eller våra känslor är svåra att tolka. Kanske är du i behov av att återknyta till din magkänsla, intuition eller din inre kompass? I sådana ögonblick blir min roll att assistera dig att återupprätta kontakten med den djupaste delen av dig själv.

Ibland är det möjligt att du vet vart du vill bege dig, men hindras av svårigheter när det kommer till att ta de nödvändiga stegen. Om så är fallet kommer våra möten att handla om att identifiera de blockeringar som står i din väg och upptäcka strategier för att övervinna dem.

Målet med våra samtal är att du ska få det utrymme, stöd och de verktyg som du behöver för att fortsätta din resa i livet, oavsett din nuvarande situation. Dessa verktyg kan variera och inkludera öppna frågor, reflekterande övningar, meditation, healing, astrologi, tarot och böcker. De är alla verktyg som kan hjälpa dig att utforska och förstå dig själv bättre samt underlätta din personliga utveckling.

Jag kan hjälpa dig med:

  • förstå din livsmönster
  • hitta ett hållbart inre lugn
  • hitta din inre kraft och vilja
  • förstå din stress, oro och ångest
  • öka din medvetenhet och förståelsen för dig själv.
  • följa din själsröst
  • förstå din prestationsångest.

Hur går det till?

Mitt fysiska lokal är beläget på Din Kraftplats i Nässjö. För att göra mina konsultationer så tillgängliga som möjligt erbjuder jag även möjligheten att boka digitala sessioner, antingen via Zoom eller telefon.

Om du väljer att boka en distanssession kommer du att få en Zoom-länk skickad till din e-postadress i förväg inför vårt möte. Om du föredrar att ha samtalet via telefon istället, så ringer jag upp dig vi den tid du bokade.

Jag strävar efter att göra det bekvämt och enkelt för dig att få den support och vägledning du behöver, oavsett var du befinner dig geografiskt.

Boka tid

Samtals coachning
Pris: 850 kr, 60 min

Samtals coachning
Pris: 1300 kr, 90 min

Boka tid

Avbokningspolicy

Förhoppningsvis går saker som planerat men för de dagarna det inte gör det: Av- och ombokning sker senast 24 timmar innan avtalad tid för vårt enskilda möte. I annat fall debiteras hela avgiften.

Om mig

Diplomerad samtals coach inom psykosyntes på Humanova och har även förkovrat mig som stresshanterings coach. Med flera års erfarenhet inom området, har jag utvecklat min förmåga att guida samtal och följa min egen intuition för att stödja människor på deras resa mot välmående och personlig utveckling.

Linda Kensén
info@unikasamtal.se