SAMTAL

Samtalscoaching

Samtalcoaching ger dig möjlighet att djupdyka i olika aspekter av dig själv, vilket blir en resa mot ökad självinsikt, medvetenhet och personlig utveckling. Genom coachande samtal kan du navigera genom utmaningar och känslomässiga hinder, oavsett om det handlar om arbetsrelaterad stress eller personliga konflikter.

Vid stora livsförändringar, som karriärovergångar eller förändringar i relationer, kan samtalcoaching vara ett värdefullt stöd för att hjälpa dig att hantera och navigera genom dessa övergångar.

Tillsammans arbetar vi för att skapa balans i olika aspekter av ditt liv, inklusive arbete, hälsa, relationer och personligt välbefinnande. Genom detta kraftfulla verktyg för personlig tillväxt och välbefinnande kan du forma en mer harmonisk och meningsfull livsresa.

Jag kan hjälpa dig med:

  • förstå din livsmönster
  • hitta ett hållbart inre lugn
  • hitta din inre kraft och vilja
  • förstå din stress, oro och ångest
  • öka din medvetenhet och förståelsen för dig själv.
  • följa din själsröst
  • förstå din prestationsångest.

Hur går det till?

Min fysiska lokal är beläget på i Nässjö. För att göra mina sessioner så tillgängliga som möjligt erbjuder jag även möjligheten att boka digitala sessioner, antingen via Zoom eller telefon.

Om du väljer att boka en distanssession kommer du att få en Zoom-länk skickad till din e-postadress i förväg inför vårt möte. Om du föredrar att ha samtalet via telefon istället, så ringer jag upp dig vi den tid du bokade.

Jag strävar efter att göra det bekvämt och enkelt för dig att få den support och vägledning du behöver, oavsett var du befinner dig geografiskt.

Boka tid

Samtalscoachning
Pris: 900 kr, 60 min

Samtalscoachning
Pris: 1350 kr, 90 min

Boka 3 tillfällen direkt så får du 15 % rabatt. Betalning sker via Swish eller faktura (vid faktura gäller förskottsbetalning).

Boka tid

Avbokningspolicy

Förhoppningsvis går saker som planerat men för de dagarna det inte gör det: Av- och ombokning sker senast 24 timmar innan avtalad tid för vårt enskilda möte. I annat fall debiteras hela avgiften.

Om mig

Diplomerad samtals coach inom psykosyntes på Humanova och har även förkovrat mig som stresshanterings coach. Med flera års erfarenhet inom området, har jag utvecklat min förmåga att guida samtal och följa min egen intuition för att stödja människor på deras resa mot välmående och personlig utveckling.

Linda Kensén