Bli den du är

Personlig utveckling –
Leva inifrån och ut

Under de kommande 6 veckorna bjuder jag in ​​dig till en spännande personlig utvecklingsresa in ifrån och ut. Vi kommer att mötas varje vecka 75 min via videolänk eller på plast i Nässjö (din kraftplats) för att tillsammans utforska och arbeta med förändringar och utvecklingsmöjligheter du önskar dig själv.

Vårt fokus kommer att vara på din inre värld och hur de påverkar dina tankar, känslor och handlingar. Vi kommer att dyka djupt in i din själ och din mentalitet, och jag kommer att ge dig verktyg som kan hjälpa dig genom de utmaningar och möjligheter som livet erbjuder.

Genom att använda dessa verktyg kommer du att kunna öppna dörrarna till en värld av rikedom, kärlek, glädje, livskraft, kunskap, visdom och vägledning som finns inom dig. De kommer att fungera som din kompass när du navigerar genom livets olika utmaningar och möjligheter, och de kommer att hjälpa dig att sträva efter en mer meningsfull och berikande tillvaro.

Jag ser fram emot att välkomna dig till denna resa mot personlig utveckling och självupptäckt. Tillsammans kommer vi att upptäcka din inre kraft och hjälpa dig att ta kontroll över hur du vill leva ditt liv. 

Välkommen att bli den du är!

Pris, tid och boka

Priset för detta 6 – veckorsprogram är 7 000 kr och om det passar dig kan du välja att dela upp betalningen över 3 månader för att göra det mer överkomligt.

Varje session är 74 min

Boka din första tid på Boka direkt, så bokar vi in resterande 5 tider efter första mötet.

Boka tid

För dig som vill

  • som vill leva mer innerligt
  • stärka din självkänsla
  • släppa blockeringar
  • förstå dina livsmönster
  • mer empati till dig själv
  • frigör din inre kraft
  • meditera mera

Kontakta mig

Linda Kensén
info@unikasamtal.se