Onlinekurser

Du arbetar i din egen takt – När det passar dig bäst.

Jag håller på att bygga en plattform för er som strävar efter personlig och andlig utveckling. Här kommer jag att tillhandahålla onlinekurser, korta guider, inspiration och meditationer. Så småningom kommer det även att finnas längre utbildningar tillgängliga. Allt har sin tid, som jag brukar säga.

Just nu kan du köpa dessa 2 onlinekurser insprerad av min egen inre resa.

Du klickar på KÖP och då kommer du få en pdf- fil skickad till din mail inom 2 dagar ihop med en faktura. (det kommer snart en bättre lösning)

Pris: 99 kr

Dessa 5 guidande steg är bra start för börja älska dig själv och känna att du är värdefull på ditt unika sätt. Du får tillgång till en kombination av praktiska och skriftliga övningar.

Detta är för dig som längtar efter att lyfta dig själv till en ny nivå – eller att relationen till dig själv blir så som du önskar och drömmer om. Kom ihåg att varje resa börjar med ett enda steg, och är du redo att ta det steget?

Pris: 199 kr

Om du vill ladda ner den här utmaningen, är du sannolikt någon som längtar efter en förändring i ditt liv. Det kanske skaver både i det yttre och inre på något sätt.

Efter dessa 11 dagarna hoppas jag innerligt att du känner dig värdefull och omfamnad för den fantastiska person du är! Du är helt unik på denna jord, och det finns ingen annan som är precis som du, coolt ju!

Kom ihåg att varje resa börjar med ett enda steg, och är du redo att ta det steget?

Veckan budskap

Varje vecka kommer du få ta del av veckans budskap med inspiration från mina tarot-, orakelkort, astrologi, nummerlogi och min intuition.

Du får alltid reflektionsfrågor inför varje vecka som kan hjälpa dig att vägleda dig åt det liv du vill leva!