Linda Kensén

För mig handlar livet om att vara medveten om mina tankar och känslor och att hantera dem på ett hälsosamt sätt. Jag har lärt mig att uppmärksamma min inre dialog och att identifiera när mina tankar och känslor är negativa och destruktiva. Genom att bli medveten om dessa negativa tankar kan jag börja arbeta på att förändra dem till något mer positivt och konstruktivt.

Jag har också lärt mig att använda olika tekniker för att hjälpa mig att slappna av och minska stress och ångest. Det kan handla om att meditera, andas djupt eller att göra yoga. Genom att ta hand om min mentala och fysiska hälsa kan jag läka och stärka mig själv.

Sammanfattningsvis handlar mitt arbete med samtal, healing och läkning om att vägleda dig att bli medveten om dina tankar och känslor, att ta hand om din mentala och fysiska hälsa. Att hjälpa dig att släppa dig fri från dina mentala bojor och bli den du är!

Min mottagning

Unika Samtal studio i Nässjö där jag ger självläkande och transformerande samtal och behandlingar, som healing, samtal, förlåtelse sessioner och medial vägledning. Jag håller också i kurser, event och föreläsningar i dessa ämnen.

För dig som undrar vilka utbildningar jag gått: 
Är diplomerad samtals coach inom psykosyntes ( Humanova) och stresshanterings coach ( Hälsomotiv) , diplomerad medium och healer. Diplomerad inom förlåtelse sessioner för Barbro Ivarsson.