Vägledning

Medial vägledning

Medial vägledning kan vara ett kraftfullt sätt att få klarhet och insikt i olika områden av ditt liv. En medial vägledning kan hjälpa dig att förstå och bearbeta känslor, identifiera mönster och ta beslut som är i linje med din högre själ.

Jag ger dig en möjlighet att få insikter om dig själv. Du får vägledning till att se förutsättningar och möjligheter i ditt liv. Den belyser hur andra ser på dig och hur händelser kan komma att utvecklas.

Jag ser dina styrkor och eventuella blockeringar som kanske hindrar dig från att växa och leva ditt liv fullt ut så som du önskar. Jag arbetar rent medialt och följer min intuition.

Sammanfattningsvis kan bokning av en medial vägledning vara ett kraftfullt verktyg för personlig utveckling och självförståelse. En givande session som kan hjälpa dig att navigera genom olika utmaningar i livet.

Jag kan hjälpa dig med:

  • förstå din livsmönster
  • få klarhet i din situation
  • hitta din inre kraft och vilja
  • öka din medvetenhet och förståelsen för dig själv.
  • mer empati till dig själv och andra
  • se din styrkor
  • förstå dina blockeringar

Hur går det till?

När du kommer till mig vill jag veta så lite som möjligt om dig, helst bra ditt namn. Jag använder mina tarotkort och intuition för att förmedla budskapen. Jag kan endast ge vägledning, för du har alltid ett eget val. Jag förmedlar ingenting om olyckor, sjukdomar, död, spel, lottovinster, aktier eller dylikt.

Ta med dig din mobiltelefon så kan du spela in samtalet och lyssna på det igen när du kommer hem.

På min lokal på Din Kraftplats, i Nässjö. Jag gör också konsultationer digitalt, till exempel på Zoom, eller per telefon.

Boka tid

Medial vägledning, på plats i Nässjö
850 kr 60 min

Boka tid

Distans

Medial vägledning : 850 kr, Distans 60 min över zoom
När du bokat din tid får du en zoom länk inom några dagar till din mail. Du kan betala med swish eller faktura efter samtalet.

Medial vägledning : 495 kr, Distans ca. 30 min över telefon
Jag ringer upp dig på bokad tid och då vill jag veta så lite som möjligt om dig, helst bra ditt namn. Du kan betala med swish eller faktura efter samtalet.

Medial vägledning – 400 kr, Ljudfil ca. 20 min
Boka Medial vägledning på distans till: info@unikasamtal.se så skickar jag en ljudfil på ca. 20 min till din maila inom 2-3 arbetsdagar tillsammans med en faktura.

Boka tid

Avbokningspolicy

Förhoppningsvis går saker som planerat men för de dagarna det inte gör det: Av- och ombokning sker senast 24 timmar innan avtalad tid för vårt enskilda möte. I annat fall debiteras hela avgiften. (För kurser angiven avbokningspolicy på diverse kurs.)

Kontakta mig

Linda Kensén
info@unikasamtal.se