Medial vägledning

En medial vägledning kan hjälpa dig att förstå och bearbeta känslor, identifiera mönster och ta beslut som är i linje med din själ och hjärtats röst. Få klarhet och insikt i olika områden av ditt liv. Jag vill ge dig en möjligheter att få insikter om dig själv, se förutsättningar och möjligheter i ditt liv.

Förstå dina styrkor och eventuella blockeringar som kanske hindrar dig från att växa och leva ditt liv fullt ut så som du önskar.

Jag vet att vi alla har svaren inom oss själva men ibland behöver vi vägledning utifrån som belyser och ställer de rätta frågorna för att förstå vad vi behöver göra, känna eller vara för att bli mer vårt autentiska jag.

Jag kan hjälpa dig med:

  • förstå din inre röst
  • få klarhet i din situation
  • hitta din inre kraft och vilja
  • öka din medvetenhet och förståelsen för dig själv.
  • mer empati till dig själv och andra
  • se din styrkor
  • förstå dina blockeringar

Hur går det till?

Under våra samtal använder jag min intuition och mina tarot- eller orakelkort för att ge vägledning. Min djupaste önskan är att du ska känna dig mer nyfiken på dig själv, kraftfull och inspirerad att göra val utifrån ditt hjärta och ta de steg du kanske har drömt om länge.

För att du ska kunna återuppleva våra samtal och reflektera över dem hemma, är du välkommen att spela in dem med din mobiltelefon. Vid möten på Zoom kan vi också spela in samtalet för dig.

Jag förmedlar ingenting om andra personer, olyckor, sjukdomar, död, lottovinster, aktier eller liknande ämnen.

Medial vägledning på plats i Nässjö

60 min: 900 kr

Boka tid

Medial vägledning på distans

När du bokat din tid får du en zoom länk inom några dagar till din mail. Du kan betala med swish eller faktura efter samtalet.

Boka tid

Jag ringer upp dig på bokad tid och då vill jag veta så lite som möjligt om dig, helst bra ditt namn. Du kan betala med swish eller faktura efter samtalet.

Boka tid

Boka Medial vägledning på distans till: info@unikasamtal.se så skickar jag en ljudfil på ca. 20 min till din maila inom 2-3 arbetsdagar tillsammans med en faktura.

Avbokningspolicy

Förhoppningsvis går saker som planerat, men för de dagarna det inte gör det: Av- och ombokning sker senast 24 timmar innan avtalad tid för vårt enskilda möte. I annat fall debiteras hela avgiften.
(För kurser, se angiven avbokningspolicy på respektive kurs.)

Linda Kensén