Medial vägledning på Distans

Känner du att du står vid ett vägskäl och vet inte vilket håll du ska gå? Har du frågor som du går och tänker på som du inte kan få klarhet i? Fastnat i oro eller funderingar och behöver vägledning för att komma vidare? Då kan medial vägledning vara till hjälp.

Medial vägledning ger dig en möjlighet att få insikter om dig själv. Du får vägledning till att se förutsättningar och möjligheter i ditt liv. Den belyser hur andra ser på dig och hur händelser kan komma att utvecklas. Jag ser dina styrkor och eventuella blockeringar som kanske hindrar dig från att växa och leva ditt liv fullt ut så som du önskar. Jag arbetar rent medialt och följer min intuition.

Medial vägledning: 30 min Pris: 495 kr

Hur går det till?


Jag ringer upp dig på bokad tid och då vill jag veta så lite som möjligt om dig, helst bra ditt namn. Jag använder mina tarotkort och intuition för att förmedla budskapen. Jag får information genom min intuition.

Jag förmedlar ingenting om olyckor, sjukdomar, död, spel, lottovinster, aktier eller dylikt.

Boka tid