Medial vägledning är inget flum

Att förklara vad medial vägledning är och hur det fungerar kan vara en utmaning, särskilt när det kommer till begrepp som ”medium” och ”medial vägledning.” Många möter dessa termer med en viss skepsis och rädsla. Syftet med detta blogginlägg är förklara hur jag tänker kring dessa ord och hur jag jobbar med medial vägledning.

Du kan se mig som en tolk. Tänk dig en situationen där du träffar en italienare och hen försöker förklara vägen till ditt hotell på sitt modersmål. Du hör orden och meningarna, men de är främmande och obegripliga. Det är som att lyssna på ett språk som du alla har tillgång till, men som du ännu inte kan uppfatta eller förstå fullt ut.

Jag har övat upp min intuition så pass mycket och lärt mig tolka symboler, känslor, tankar, och förnimmelers m.m. som jag får till mig när jag till exempel har en kund framför mig. Precis som astrologi, psykologi och numerologi utgör medial kommunikation ett unikt språk eller förklaringsmodell. Dessa olika områden tjänar som verktyg för att tolka och förstå olika aspekter av våra liv och världar. Liksom ett språk som Italienska är tillgängligt för oss alla, är dessa modeller tillgängliga för dem som vill utforska och förstå dem.

Precis som i den situationen med italienaren, kräver det övning, tålamod och tolkning för att förstå helt vad vår intuition och vårt högre medvetande vill förmedla. Du kan uppleva att du förstår några ord eller känner av närvaron, men att få en tydlig och komplett bild kan vara en utmaning. På samma sätt som du skulle be om ytterligare förklaringar från din italienska guide, kan du söka hjälp från erfarna medier eller vägledare för att bättre förstå de budskap som presenteras för dig.

Så, likt en resa där du lär dig ett nytt språk för att kommunicera bättre, kan den mediala och själsliga resan kräva tålamod, övning och öppenhet för att förstå det subtila språket.

Sammanfattningsvis kan vi betrakta vår intuition som ett universellt språk till vilket vi alla har tillgång, men som vi kanske inte helt förstår. Denna inre vägledning kan jämföras med att lära sig ett nytt språk, där vissa människor har lättare för det än andra. Var och en av oss är unik, och jag har en naturlig talang för att tolka detta speciella språk.

Jag är här för att hjälpa dig att förstå vad din intuition och själ försöker kommunicera till dig. Låt oss tillsammans utforska och översätta det subtila språket som din inre vägledning talar, och låt det bli en resa mot djupare självförståelse och personlig tillväxt.

Du är unik!
Linda

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *