Gratis miniguide – Självkännedom

Eller logga in för att nå dina köpta kurser

Hej! 
Jag har utformat detta online program för dig som är intresserad av att veta mer om du kan börja lyssna mer på din inre guidning. Det bästa med webbkurser är att du kan ta det i din egen takt och gå tillbaka och göra om övningar om du vill. 

Jag heter Linda Kensén och jag jobbar som Medium, Healer och Samtalscoach och Ljusarbetare. Min önskan är att hjälpa dig skapa kontakt med din inre guidning och hjälpa dig hitta din egen sanning och värme.

Denna minikurs är kanske en start för dig att börja lyssna på din inre guidning. Jag har själv gjort en personlig och själslig utveckling och vill dela med mig lite av den här till dig. 

Lite om mig 

Jag har alltid haft ett engagerat intresse för människans själsliv. Reflekterat och förundrats över vad som pågår inom oss alla men inte alltid kommer till uttryck. Det kräver både nyfikenhet, mod och en stark närvaro att utforska sig själv. Att få möjligheten att följa människors alla unika resor är ett fascinerande arbete. Ett äventyr och en djup tacksamhet över att få vara en del av detta. 

Jag tror på att reflektion och närvaro kan förändra. Jag tror att ett bra samtal med sig själv kan ge ett större perspektiv, en mer försonande inställning och en klarare överblick över sin tillvaro. För att utforska dessa vägar krävs både nyfikenhet och mod. 

Detta material är en blandning av övningar, meditation, och andra livserfarenheter och upplevelser. De här övningar har hjälpt mig i min personliga och själsliga utveckling, och jag hoppas de kan hjälpa dig. 

Hur du använder de här materialet

  1. Ta tid på dig, Ägna en stilla stund åt en övning, låt den yttre världen försvinna iväg för en stund och ägna dig åt övning och dig själv, även om det bara är fem minuter. 
  2. Va ihärdig, Välj en av övningarna du tycker om och håll fast vid den en tid, även om du inte märker några resultat genast. Att upprepa en övning ökar effekten av den med tid. 
  3. Bibehåll kopplingen, När du har utfört en övning, fortsätter den verka i tystnad. Men vill du att den ska få större effekt, påminner du dig själv i vardagen av de erfarenheter du fick genom övningen. Reflektera och agera i det “ verkliga livet” 
  4. Arbeta under tystnad, Om du i för tidigt stadie delar dina tankar och insikter med någon som inte förstår de, kan det kännas och innebära att energin som du byggt upp försvinner bort. 
  5. Skaffa en anteckningsbok, där du skriver ner dina insikter och reflekterar över dina subtila förändringar som kommer ske. 

Lycka till 
Linda Kensén 

Lektioner

Del 2 – Vad är ditt nästa steg?

Om du vill förstå din inre guidning, din själ, din intuition som kan ge dig svaren på dina frågor så måste du träna på att lyssna och låta svaren flöda genom dig. Det krävs träning, tålamod och nyfikenhet. Det viktigaste är att vi inte tar det på så stort allvar utan gör det med glädje […]

Del 3 – Du är redan hel

Vi fokuserar och lägger vår intention på det vi vill skapa och förändra. Vi överlämnar skeendet till det som är för min själs bästa men ”Vad händer om vi utgår från att vi redan är hela?” För hur många gånger och år ska vi titta på dessa gamla historier, sår och förnedring? Vi är självläkande […]

Del 5 – De 5 punkter

Genom min egen personliga och själsliga resa, alla böcker och kurser jag gått så har jag samlat ihop 5 viktiga punkter som jag vill dela med mig av till dig. Dessa punkter handlar om att vara nyfiken på dig själv, söka, acceptera, agera och ha tillit till att  livet är och kommer bli precis som […]

Slutord

Tack och jag önskar och hoppas att du har fått lite nya insikter och verktyg för att komma närmare din inre guidning.  Du kanske redan är eller har börjat leva ett liv mer i din sanna natur och själsliga samklang!? Vill du ha support på din resa så är jag gärna med dig!  Varma Kramar/ […]