Kundalini – Inner work

Är du redo att öppna upp dig för din livsenergi och låta den få flöda fritt och släppa taget om gamla mönster, blockeringar och tankesätt.

Kundalini representerar vår livsenergi medan Inner work fokuserar på bearbetning av våra inre energier.

Under klassen får du ligga ner på en bekväm yogamatta med slutna ögon medan hög och förtrollande musik fyller rummet. Jag kommer att guida dig genom att aktivera energin i dig genom att peka på eller röra vid specifika chakran eller meridianpunkter på din kropp. Detta syftar till att väcka och balansera din inre energi.

Under denna upplevelse kan du förvänta dig en rad olika fysiska och emotionella reaktioner, såsom spontana rörelser, känslomässiga uttryck och visioner som dyker upp. Dessa reaktioner är en del av processen och indikerar att förändring är på väg.

Många finner att denna upplevelse är befriande och helande, och leder till starkare intuition och närhet till ens sanna jag och hjärta. Oavsett vilka upplevelser du har på mattan är det vad som sker mellan klasserna som verkligen spelar roll. Långsiktiga förändringar och personlig tillväxt kan uppstå genom integrationen av dina inre energier.

Denna kväll är öppen för alla, oavsett tidigare erfarenhet.

Inte är lämplig för personer som:
Är gravid i tredje trimestern.
Är under 18 år.
Är påverkade av alkohol eller droger.
Har epilepsi eller en historia av psykos.

500 kr, 2 h

För dig som vill

  • expandera ditt medvetande
  • inre lugn
  • livsenergi
  • starkare intuition
  • djup avslappning

Kontakta mig

Linda Kensén
info@unikasamtal.se