Är du redo att läka dina sår och
frigör din inre kraft?

Inre läkning

Inre läkning är en process som handlar om att läka sår och trauman som finns inom oss själva. Det kan handla om sådant som har skett tidigare i livet eller som pågår just nu. Oavsett vad det handlar om är inre läkning en viktig del av vår hälsa och vårt välbefinnande.

En del av inre läkning handlar om att identifiera och bearbeta känslor som vi har burit på länge. Det kan handla om att känna igen känslor av sorg, ilska, rädsla eller skuld och att tillåta oss själva att känna dessa känslor utan att döma eller undertrycka dem. Detta kan hjälpa oss att släppa taget om de negativa känslorna och istället börja arbeta på att hitta lösningar på problemen som orsakar dem.

Inre läkning kan också handla om att hitta mening och syfte i livet. Att känna att vi har ett syfte kan hjälpa oss att känna oss mer motiverade och engagerade i livet, och kan hjälpa oss att övervinna motgångar och svårigheter.

Hur går det till?

Vi börjar med ett samtal för få kontakt med det som du vill släppa taget om eller läka. Sen ligger du på en massagebänk med kläderna på och med slutna ögon. Stilla och mjukt leder jag dig in i en skön avslappning.

När du är i avslappning så ger jag en intuitiv healing då jag följer dina energier som vägleds från min intuition. Healingen sker i tystnad eller helande samtal där jag kan få upp tidigare liv, gamla livsmönster, blockeringar mentalt eller känslomässigt. Jag följer din energi och kropp!

När du väcks varsamt så delar vi våra upplevelser med varandra och de budskap jag har fått till mig för att du ska komma vidare i ditt liv och din personliga utveckling.

Boka tid

Inre läkning
Pris: 1300 kr, 90 min

Boka 3 tillfällen direkt så får du 15 % rabatt. Betalning sker via Swish eller faktura (vid faktura gäller förskottsbetalning).

Boka tid

För dig som vill

  • öka din intuition
  • stärka din självkänsla
  • släppa blockeringar
  • förstå dina livsmönster
  • mer empati till dig själv
  • frigör din inre kraft

Kontakta mig

Linda Kensén
info@unikasamtal.se