Vill du hjälpa andra att självläka
och samtidigt hitta inre frid?

Healingkurs

Är du redo att utforska den spännande världen av healing och självläkning? 

Under denna helgkurs kommer du att lära dig om olika tekniker för att balansera och harmonisera energiflödet i kroppen. Vi kommer att utforska chakran, energifältet runt kroppen och olika sätt att hantera energi.

Vi kommer att ha många praktiska övningar och du kommer att ha möjlighet att öva på att utföra healing på dina kurskamrater. Kurshelgen kommer även att innehålla bemötande av kund, moral och etik, övningar i inre helande, dvs. att hela sig själv från blockeringar, negativa känslor m.m. som vi alla bär på. Dessutom övar vi meditationer, intuitionsövningar och distanshealing. 

När jag jobbar med healing syftar jag till att hjälpa personer att återansluta till sina inre självläkande krafter och främja helande på en fysisk, emotionell och andlig nivå. Healing har en positiv inverkan på människors liv, och jag ser fram emot att dela min kunskap med dig så att du kan hjälpa andra att hitta inre frid och kraft.

Min förhoppning är att du efter denna helgkurs vill fortsätta och utveckla dina färdigheter nya kunskaper för kunder, nära och kära.

Praktisk information

Fredag 2/6 kl 18:30 – 21.00
Lördag 3/6 kl 10.00 – 16.00
Söndag 4/6 kl 10.00 – 16.00

Under fredagen serveras en lättare fika så se till att du ätit innan du kommer. Frukost löser du själv innan du kommer till kursdagen som startar kl.10:00. Ta med egen lunch, det finns micro, tallrikar, bestick och glas. 

Fika, frukt, nötter, kaffe och te kommer finnas tillgängligt under hela helgen.

Det finns en vacker hembygdspark i närheten och det kommer att finnas flera tillfällen till egen reflektion. 

Pris & Anmälan

2 900 kr inkl ett kompendium samt ett diplom efter avslutad kurs. Det finns möjlighet att delbetala på 2 ggr. Skriv ett mail till info@unikasamtal.se.

Boka tid

För dig som vill

  • nyfiken på healing
  • hjälpa andra att läka
  • lära dig om chakran
  • vill veta mer om energier
  • öka din medvetenhet
  • frigör din inre kraft
  • stärk din självkänsla
  • lära dig mer känslor
  • självläkning

Kurshelg

Fredag 2/6 – söndag 4/6
Din Kraftplats,
Hembygdsgatan 8d, Nässjö

Kontakta mig

Linda Kensén
info@unikasamtal.se