Återhämtning-kurs på dagtid

Återhämtnings kurs med , meditation, reflektion, genomgång av olika stresshanteringstekniker och en fin grupp att ta stöd i.

En kurs för dig på dagtid som känner dig stressad eller är utmattad och vill finna balans i ditt liv. 

I lugn miljö får du verktyg, tips, reflektera med likasinnade, yogaövningar och meditationer som stödjer dig i återhämtning. Jag vill med hjälp av ett holistiskt synsätt skapa förutsättningar för dig att förändra din situation och hantera din yttre eller inre stress.

Upplägg

Mitt upplägg följer en röd tråd, allt för att stödja dig i stresshantering och det är därför tänkt som en kurs där man följs åt vid 8 tillfällen varanna vecka. Mellan kurstillfällena är det en fördel om du vill prova på våra övningar i vardagen för att skapa balans, hitta kraft, fokus, inrefrid och glädje.

Det finns en facebookgrupp där jag kommer lägga upp övningar och mediationer. Gruppen är även till för att finna stöd i varandra och jag kommer finnas tillgänglig om det skulle behövas.

Tid, plats och pris

Kursdatum: Tisdagen den 6 sep,

Tid: 10:30 – 13:00, 8 tillfällen varannan vecka.

Pris: 1350 kr (du kan dela upp det, på 3 ggr, skriv det i din anmälan )

Om mig

Jag är utbildad samtalscoach inom psykosyntesen och det har gett mig många fina insikter om att vi är mer än bara våran fysiska kropp. Att acceptera och lära känna våra livsmönster istället för att trycka ifrån oss dom. Certifierad stresshanteringscoach, där jag har fått många bra och lärorika verktyg och övningar som leder till mer självinsikt och självledarskap.

Jobbar även som medium och healer i flera år, så jag har och övat upp en stark intuition som jag använder både i mitt yrke men också i vardagen. Jag vet att vår intuition alltid vägleder oss åt det högsta bäst för oss. Healing för mig är att höja sin energier i kropp, sinnet och själen som då hjälper till i vår självläkning. Det bästa jag vet är att leda grupperi personlig och andligutveckling, att se andra människor utvecklas, förändras och börjar agera på det som faktiskt de mår bra av!

Att få inspirera andra att följa sin egen unika sanning och våga bryta sig loss och bygga upp sin egen vardag med det som passar för just dom, är mitt kall i livet!

Har du frågor: info@uniksamtal.se